Új Zewa
Softis ProtectSegít meggátolni
a fertőzések terjedését a családban

Tempo product

A Zewa Softis Protect
extra védelmet nyújt

Legyen szó egy izgalmas családi élményről, vagy éppen egy tábla finom csokiról, az örömteli dolgokat szívesen osztjuk meg szeretteinkkel. A megfázások nem tartoznak ezek közé!

Ezért hasznos segítség minden családban az új Zewa Softis Protect és az általa nyújtott antibakteriális, extra védelem. Hozzásegít ahhoz, hogy még inkább zavartalanul élvezzük életünk kisebb és nagyobb örömeit, baráti vagy családi körben. Az új Protect zsebkendők természetesen a Zewa Softistól megszokott extra erős és puha, prémium kivitelben készülnek.

A megfázás olyasmi, amit nem szívesen osztunk meg családunkkal vagy barátainkkal.
Ha megfázástól vagy influenzától szenvedsz, és az orrodat is gyakran fújod, a zsebkendőből kórokozók kerülhetnek a kezedre, majd onnan továbbterjedhetnek másokra is.
A Zewa Softis Protect segít csökkenteni ezt a kockázatot. Az antibakteriális és antivirális hatóanyag csökkenti számos baktérium- és vírusfajta mennyiségét közvetlenül a zsebkendőben.

Zewa Softis ProtectSegít megvédeni téged és családodat
a baktériumoktól és vírusoktól.

Antibakteriális és antivirális kivonattal A 4 rétegű papír zsebkendő antibakteriális és antivirális hatóanyaggal van átitatva, ezáltal számos vírus- és baktériumfajta számát csökkenti a zsebkendőben. Így csökken a kézzel történő továbbfertőzés esélye.
Aloe verával és friss illattal A Zewa Softis Protect zsebkendők aloe vera kivonatát tartalmazzák, és friss illattal kényeztetik az orrot. Klinikailag teszteltek, puha anyagukkal nem irritálják a bőrt.
Négy puha és erős réteg A többi Zewa Softis papír zsebkendőhöz hasonlóan a Zewa Softis Protect is rendkívül puha, ugyanakkor nagyon erős.

Gondoltad volna?Érdekes tények a fertőzésekről

400-szor
több kórokozó található

egy tipikus íróasztalon, mint egy WC-ülőkén

Nedves kézzel
1.000-szer
több kórokozó

adható át, mint
száraz kézzel

A vírusok
72 órán át
képesek túlélni
a konyhapulton

A megfázáshoz hasonló
vírusos megbetegedések
miatt évente átlagosan
6 napot betegek vagyunk

5-ből 4 fertőzés
kézzel történő
érintésből ered

A gyerekeken
évente akár
112
napon át

jelentkezhetnek
a megfázás tünetei*

A fertőzések
80%-a
kórokozókat hordozó felületek
vagy személyek érintésével
terjed, elsősorban
családi környezetben

*Az adat forrásai:
1. Gyermekeken évente átlagosan 6-8 alkalommal jelentkezik megfázás
(http://www.myvmc.com/diseases/common-cold/)
2. A megfázás-jellegű betegségek tünetei átlagosan 14 napon át jelentkeznek
(http://www.uptodate.com/contents/the-common-cold-in-children-beyond-the-basics)

Gyakran ismételt kérdések a
Zewa Softis Protect
papír zsebkendőkről

Ez a papír zsebkendő segít megvédeni téged és családodat a továbbfertőzésektől, amikor valaki éppen megfázással küzd. Mindenki előtt ismert, hogy a baktériumok és vírusok érintéssel könnyen továbbterjednek, ezt pedig szeretnénk megakadályozni, különösen akkor, ha valaki éppen megfázott, vagy influenzás. Ilyen esetekben nagyon fontos, hogy megvédjük családunk egészségét a kórokozók terjedésének megakadályozásával. Az új Zewa Softis Protect zsebkendők antibakteriális hatóanyagot is tartalmaznak. Ezáltal csökken a zsebkendőbe kerülő baktériumok, illetve vírusok száma, és mérséklődik a használt zsebkendők jelentette fertőzésveszély.
Az antibakteriális hatóanyag a rétegek között található. A szabadalmaztatott eljárásnak köszönhetően a 4 réteg erősen tapad egymáshoz, így orrfújáskor megelőzzük azt, hogy az anyag közvetlen kontaktusba kerüljön a bőrrel.
Jelenleg nincs tervben a további fejlesztést igénylő dobozos változat forgalmazása. Amennyiben azonban a fogyasztói visszajelzések indokolják, a jövőben bevezetésre kerülhet.
Az illatot kifejezetten ehhez a termékhez fejlesztették. A friss és virágos illat megfelel az IFRA (International Fragrance Association – Nemzetközi Illatszer Szövetség) előírásainak és további termékbiztonsági követelményeknek.
Igen, a Zewa Softis Protect papír zsebkendőt egy független intézet vzsgálta, bőrgyógyászati felügyelet mellett (törvényi előírások alapján, környezettudatos laboratóriumi módszerekkel).
Igen, a többi papír zsebkendőhöz hasonlóan ez is a háztartási szemétbe dobható.