Zewa
Softis ProtectSegít meggátolni
a fertőzések terjedését a családban

Tempo product

A Zewa Softis Protect
extra védelmet nyújt

Legyen szó egy izgalmas családi élményről, vagy éppen egy tábla finom csokiról, az örömteli dolgokat szívesen osztjuk meg szeretteinkkel. A megfázások nem tartoznak ezek közé!

Ezért hasznos segítség minden családban a Zewa Softis Protect és az általa nyújtott antibakteriális, extra védelem. Hozzásegít ahhoz, hogy még inkább zavartalanul élvezzük életünk kisebb és nagyobb örömeit, baráti vagy családi körben. A Protect zsebkendők természetesen a Zewa Softistól megszokott extra erős és puha, prémium kivitelben készülnek.

A megfázás olyasmi, amit nem szívesen osztunk meg családunkkal vagy barátainkkal.
Ha megfázástól vagy influenzától szenvedsz, és az orrodat is gyakran fújod, a zsebkendőből kórokozók kerülhetnek a kezedre, majd onnan továbbterjedhetnek másokra is.
A Zewa Softis Protect segít csökkenteni ezt a kockázatot. Az antibakteriális és antivirális hatóanyag csökkenti számos baktérium- és vírusfajta mennyiségét közvetlenül a zsebkendőben.

Zewa Softis ProtectSegít megvédeni téged és családodat
a baktériumoktól és vírusoktól.

Antibakteriális és antivirális kivonattal A 4 rétegű papír zsebkendő antibakteriális és antivirális hatóanyaggal van átitatva, ezáltal számos vírus- és baktériumfajta számát csökkenti a zsebkendőben. Így csökken a kézzel történő továbbfertőzés esélye.
Aloe verával és friss illattal A Zewa Softis Protect zsebkendők aloe vera kivonatát tartalmazzák, és friss illattal kényeztetik az orrot. Klinikailag teszteltek, puha anyagukkal nem irritálják a bőrt.
Négy puha és erős réteg A többi Zewa Softis papír zsebkendőhöz hasonlóan a Zewa Softis Protect is rendkívül puha, ugyanakkor nagyon erős.

Gondoltad volna?Érdekes tények a fertőzésekről

400-szor
több kórokozó található

egy tipikus íróasztalon, mint egy WC-ülőkén

Nedves kézzel
1.000-szer
több kórokozó

adható át, mint
száraz kézzel

A vírusok
72 órán át
képesek túlélni
a konyhapulton

A megfázáshoz hasonló
vírusos megbetegedések
miatt évente átlagosan
6 napot betegek vagyunk

5-ből 4 fertőzés
kézzel történő
érintésből ered

A gyerekeken
évente akár
112
napon át

jelentkezhetnek
a megfázás tünetei*

A fertőzések
80%-a
kórokozókat hordozó felületek
vagy személyek érintésével
terjed, elsősorban
családi környezetben

*Az adat forrásai:
1. Gyermekeken évente átlagosan 6-8 alkalommal jelentkezik megfázás
(http://www.myvmc.com/diseases/common-cold/)
2. A megfázás-jellegű betegségek tünetei átlagosan 14 napon át jelentkeznek
(http://www.uptodate.com/contents/the-common-cold-in-children-beyond-the-basics)

Gyakran ismételt kérdések a
Zewa Softis Protect
papír zsebkendőkről

Ez a papír zsebkendő segít megvédeni téged és családodat a továbbfertőzésektől, amikor valaki éppen megfázással küzd. Mindenki előtt ismert, hogy a baktériumok és vírusok érintéssel könnyen továbbterjednek, ezt pedig szeretnénk megakadályozni, különösen akkor, ha valaki éppen megfázott, vagy influenzás. Ilyen esetekben nagyon fontos, hogy megvédjük családunk egészségét a kórokozók terjedésének megakadályozásával. A Zewa Softis Protect zsebkendők antibakteriális hatóanyagot is tartalmaznak. Ezáltal csökken a zsebkendőbe kerülő baktériumok, illetve vírusok száma, és mérséklődik a használt zsebkendők jelentette fertőzésveszély.
Az antibakteriális hatóanyag a rétegek között található. A szabadalmaztatott eljárásnak köszönhetően a 4 réteg erősen tapad egymáshoz, így orrfújáskor megelőzzük azt, hogy az anyag közvetlen kontaktusba kerüljön a bőrrel.
Jelenleg nincs tervben a további fejlesztést igénylő dobozos változat forgalmazása. Amennyiben azonban a fogyasztói visszajelzések indokolják, a jövőben bevezetésre kerülhet.
Az illatot kifejezetten ehhez a termékhez fejlesztették. A friss és virágos illat megfelel az IFRA (International Fragrance Association – Nemzetközi Illatszer Szövetség) előírásainak és további termékbiztonsági követelményeknek.
Igen, a Zewa Softis Protect papír zsebkendőt egy független intézet vzsgálta, bőrgyógyászati felügyelet mellett (törvényi előírások alapján, környezettudatos laboratóriumi módszerekkel).
Igen, a többi papír zsebkendőhöz hasonlóan ez is a háztartási szemétbe dobható.