Az innováció fontos szerepe

A Zewa meggyőződése, hogy a nehezebb gazdasági helyzetben egyre fontosabb hogy folyamatosan törekedjünk a fejlődésre, a piacon egyedülálló, kiváló minőségű termékek fejlesztésével. Amellett, hogy a legtöbb energiánkat a legpuhább, ugyanakkor legerősebb papír kidolgozásába fektetjük, mindig szem előtt tartjuk a folyamatos fejlesztést. A minőség mellett fontosnak tartjuk a praktikus csomagolást is, amire nagy figyelmet fordítunk.

Fő az egyszerűség

Az idősebbek számára is könnyen használható termékek kifejlesztése során a toalettpapír csomagolásának kidolgozásában együttműködtünk a saarbrückeni (Németország) Meyer-Henschel Intézettel. A közös munka eredményeként született az egyik legfontosabb újításunk, ahol a csomag az oldalán elhelyezett, perforált fül segítségével könnyebben nyitható, így a tekercsek könnyebben kivehetők. A többi tekercs így higiénikus módon tárolható a csomagolásban.

A könnyebben nyitható csomag természetesen minden korosztály számára segítséget jelent, amint azt az „Exclusive” és „Deluxe” termékcsalád sikere is mutatja.

Másik példa a Zewa Fresh dobozának speciális fedele: könnyen nyitható és zárható, ugyanakkor nem szárad ki a dobozban tárolt nedvesített toalettpapír.

A termékeinkkel kapcsolatos különböző újításokról és azok előnyeiről itt (angol nyelvű oldal) található bővebb információ.