Aloe vera. Egy ősi gyógyító.

Az eredetileg száraz éghajlaton ─ például az Arab-félsziget déli részén, Észak-Afrikában, a Kanári-szigeteken és a Zöldfoki-szigeteken ─ termő aloe vera a gyógynövényeket alkalmazó gyógyászatban gyakran használt növény.

A többek között orvosi aloé, kínai aloé vagy elsősegély-gyógynövény néven is ismert aloe vera kivonatot eleinte sebek és égési sérülések, enyhébb bőrfertőzések, faggyúmirigyciszták, cukorbetegség és a magas vérzsírszint kezelésében alkalmazták világszerte.

Az aloe vera gyógyításban történő alkalmazása egyidős az emberiséggel, hiszen az erre vonatkozó első utalás már az i.e. 16. századi Ebers papírusz szövegében megtalálható.

Értékes nedvesség. Kevesebb irritáció.

A Zewa világszerte az aloe vera hidratáló és antibakteriális hatására épülő papír zsebkendők és toalettpapírok széles választékát kínálja.

„Az aloe verát gyógyító hatása miatt gyakran használják bőrkészítményekben” - mondja Annika Hermenius, a svédországi Göteborgban lévő SCA műszaki termékmenedzsere. „Számunkra természetes az aloe vera alkalmazása, hiszen a termékeink közvetlenül érintkeznek a bőrrel.”

A vásárlóknak legjobban tetsző, rendkívül puha papírból készült Aloe Vera termékünkről itt található bővebb információ.