Az SCA (Svenska Cellulosa Aktiebolaget) rövid bemutatása

Az SCA a higiéniai és faipari szektorokban vezető szerepet betöltő világcég, amely papíripari, személyes tisztaságápolási és erdészeti termékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A vállalat közel 100 országban végez kereskedelmi tevékenységet, számos ismert világmárka tulajdonosa, mint például a TENA és a Tork. Éves forgalma 2013-ban elérte a 10,7 milliárd eurót. Világszerte kb. 44 000 dolgozót foglalkoztat.
Bővebben a vállalatról: www.sca.com

Küldetésünk

"A mindennapi élet minőségét javító alapvető termékek gyártása."
Az SCA termékei nagy mértékben megkönnyítik a modern társadalomban élő fogyasztók és vásárlók életét.

Jövőképünk

"Folyamatos célkitűzésünk, hogy az általunk képviselt területen a legjobb értékteremtő cégként ismerjenek el a vásárlóink, a részvényeseink és a dolgozóink."
Az SCA folyamatos törekvése, hogy még jobb értékeket teremtsen, a lehető legjobb eredményeket érje el és pozitív módon járuljon hozzá minden olyan közösségben élő egyén életéhez, ahol a Csoport termékei vagy szolgáltatásai megtalálhatóak. Az SCA továbbra is a fenntartható fejlődés élenjárója, és tevékenységei során a jövőben is a lehető legmagasabb gazdasági és környezetvédelmi színvonalat képviseli. Termékeink világszerte emberek milliói életét teszik kényelmesebbé.


  Erőforrásaink és folyamataink a globális életciklus természetes részét alkotják. És felelősek vagyunk. Ennek jegyében a c/o Life (Törődünk az élettel) koncepció az SCA értékeit, személyiségét és irányvonalát testesíti meg.

Az SCA cégről szóló további információkért klikkeljen ide (a honlap angol nyelvű).