Gyakran Ismételt Kérdések

Itt találhat válaszokat a Zewa márkával és termékeivel kapcsolatos, leggyakrabban feltett kérdésekre:

Mit jelent a Zewa név?

A “Zewa” rövidítés a “Zellstoffabrik Waldhof” (Waldhof cellulózmalom) nevéből származik, amely az első, prémium minőségű toalettpapírokat gyártó üzemünk volt Németországban, az 1960-as években. A Zewa mára az egész európai piac egyik vezető márkája a toalettpapírok, háztartási papírtörlők, nedves törlőkendők és papír zsebkendők területén.

Hol vásárolhatom meg a Zewa termékeit?

Általában minden szupermarketben, hipermarketben és illatszerboltban elérhető a Zewa termékeinek széles választéka. Ha mégsem találná meg, amit keres, lépjen kapcsolatba velünk, és tájékoztatjuk arról, hol kaphatók termékeink az Ön közelében is.

Milyen színekből és illatokból választhatok a Zewa toalettpapírok között?

Választékunk igazán bőséges! A Zewa toalettpapírokat sokféle változatban gyártjuk, hogy mindenki megtalálhassa köztük a saját kedvencét. Nézze meg termékeink bemutatását, és válasszon Ön is.

Miért választhatok a két, három, illetve négy rétegű toalettpapírok között is?

Minden Zewa papír a puhaságot és erőt egyesíti. De természetesen minél több rétegű a papír, annál kellemesebb érzés a bőrön, és annál erősebb is egyben. A különböző változatok kínálatával Önnek lehetősége van eldönteni, hogy kiemelkedően költséghatékony, napi használatú papírt választ, vagy a puhább és erősebb deluxe-változatot, ami az egész család számára megfelelő gondoskodást biztosít. Választékunkkal minden igényhez megtaláható az ideális Zewa papír.

Az érzékeny bőrűek közé tartozom, és/vagy allergiám van. Én is használhatok Zewa termékeket?

A Zewa valamennyi terméke bőrgyógyászatilag tesztelt, ahol érzékeny bőrtípusra is bevizsgálják őket, így bárki problémamentesen használhatja valamennyit. A legtöbb esetben egyébként sincs összefüggés a higiéniás papírral való érintkezés és az allergiák kialakulása között.

Ha bőrkiütésektől, időszakos bőrkivörösödéstől, viszketéstől, bőrirritációtól, esetleg a bőrszövet helyenkénti felduzzadásától szenved, elsősorban az illat- és színezőanyag-mentes toalettpapír és papír zsebkendő használatát javasoljuk, mert ezek különösen gyengédek az érzékeny bőrhöz.

A Zewa színezett és illatos termékei is gyengédek a bőrhöz?

Természetesen igen! Illat- és színezőanyagaink, illetve a bőrápolók, amelyek termékeinkbe kerülnek, arra hivatottak hogy kellemes színt, illatot és tapintást adjanak, így hozzájárulnak a harmonikus élethez, és garantálják a kellemes érzést a bőrön. Valamennyi hozzáadott összetevőt gondos válogatás után alkalmazzuk, hogy mellőzzünk minden problémás és vitatott anyagot, mint amilyenek a parfümallergének.

Milyen előnyei vannak, ha Zewa papír zsebkendőt használunk a hagyományos textil zsebkendők helyett?

Amikor orrot fújunk, milliónyi kórokozó baktériumtól szabadulunk meg, amelyek a zsebkendőben maradnak. A Zewa zsebkendők egyszeri használatra és azonnali eldobásra készülnek,  így a kórokozóktól mindörökre megszabadulhatunk.

Ha textilzsebkendőt használunk  különösen akkor, ha többször is, a kórokozók visszatérnek hozzánk, és újabb fertőzést okozhatnak, illetve lelassíthatják a gyógyulásunk folyamatát megfázás vagy influenza esetén.

Milyen előnyei vannak a Zewa háztartási papírtörlőknek a textiliákhoz képest?

A háztartásban használatos törlőkendők között a papír anyagú sokkal higiénikusabb, mint a textiliák (ugyanez igaz egyébként a zsebkendőkre is). Amikor Zewa papír háztartási törlőkendőt használ, a piszok és a baktériumok a szemétbe kerülnek, és nem maradnak a textíliában, ahol még hosszú ideig életben maradnának. A háztartási papírtörlőket használhatja ételeknél a felesleges zsír felitatására is, ami nem távolítható el szövetkendőkkel. A papírtörlőket ezzel szemben nem ajánljuk forró serpenyők és edények megfogásához – erre a célra használjon inkább textilkendőt, vagy, ami még jobb, edényfogót.

Miért olyan fontos a higiénia nekem és a családomnak?

Mert ez alapvető a harmonikus és egészséges életmódhoz! A higiénia lényegében azt jelenti, hogy megszabadulunk annyi kórokozó bacilustól és baktériumtól, amennyitől csak lehetséges. Ha Ön és a családja nem érintkeznek velük többet, egészségesebbek maradnak. A Zewa termékei pedig, amelyeket közvetlenül használatuk után eldobunk, segítenek a tiszta és biztonságos környezet kialakításában.

Gyerekek is használhatják a nedves törlőkendőt?

Igen, sőt ajánlatos is a használata! A nedves törlőkendő hároméves kor felett megkönnyíti a gyerekeknek, hogy elvégezzék a dolgukat, és megtanulják, milyen a tiszta és higiénikus életmód. Gyermekek számára készült nedves törlőkendőinket itt ismerheti meg bővebben.

Lehúzhatom a nedves törlőkendőt a toalettben a megszokott módon?

Igen, a nedves törlőkendő laponként olyan könnyen lehúzható, mint a toalettpapír. Javasoljuk, hogy egyszerre csak egy lapot húzzon le a toalettben.

Mit tesz a Zewa annak érdekében, hogy óvja a környezetet?

Vezető papírgyártóként tudatában vagyunk annak, hogy fontos szerepet játszunk környezetünk alakításában. Ezért az SCA és a Zewa átfogó programot hozott létre és számos lépést tett azért, hogy megóvja a természetet, illetve hangsúlyt fektessen a fenntarthatóságra. Ha többet szeretne tudni erről, bővebben megismerheti környezeti céljainkat itt, vagy elolvashatja fentarthatósági riportunkat az sca.com oldalon.

Ki válaszol a kérdésemre, ha az nincs felsorolva ezen a listán?

Természetesen mi. Lépjen velünk kapcsolatba, és válaszolunk, amint lehetséges.